KoPi Edisi September

Hola blogverse ! Hari ini gue mau ngebahas tentang KoPi edisi bulan September. Apa itu KoPi ? well, you can find it out here, dan info tentang toko – tokonya bisa di cek disini dan disini. Other posts about my KoPis can be found here and here.

I have an announcement guys ! drum roll please…
I’m officially 21 now ! woohoo ! welcome to the adulthood life bebe \m/
I’m celebrating my 21st birthday with family and besties❤
These are some pics of it, not really clear though because this is from my Facebook account:/
1391723_10202266666567640_1512800100_n

Seharusnya sih KoPi ini di posting di bulan September-nya ya pemirsah, tapii baru sempetnya sekarang ehehe (alibi :D )

And oh, now I’m getting more and more busy, because I just got chosen to be a president in an organization at the Uni, so yeah. I really miss the free time that I used to use for knitting, blogging, reading, etc, but I like to get involved in an organization too, so I’m trying to keep all those activities that I love, balance❤

Yuks mari ditengok KoPi arrival bulan September…

Image

Ini blocking wires set, just for your information and no intention to brag, I bought this Rp. 650.000, gue lupa to take picture pas pertama dibuka, sebenernya posisi wires-nya ga gini, ini posisi wires yang udah gue otak-atik, wires-nya bener-bener flexible, kalau holdernya dibuka, wires-nya langsung lurus !❤

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Benang ini awalnya belum digulung a.k.a masih dalam bentuk hank dan bukannya dalam bentuk skein atau ball, tapi gue minta gulungin ke yang jualnya, jadi gue udah tinggal rajut aja deh😀

Image

sebenernya gue udah tau cara merajut baju, tapi karena gue self-taught via internet, gue ga yakin cara gue bener, jadi gue mantepin diri gue dengan membeli beberapa buku tentang basic-nya merajut baju

Kayaknya gue ga bakal jajan apa – apa deh bulan October ini, gue bener – bener almost ga punya waktu to do that nowadays huhu bukannya sok sibuk, tapi emang beneran ga ada waktu T.T
Anyway, thanks for visiting yaa ! xx :D

Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: